25n
25N
25N

El catàleg de l'exposició de Vicente Lorenzo es presenta al Museu Faller

El catàleg de l'exposició de Vicente Lorenzo es presenta al Museu Faller
18/10/2016 -

Este dimarts es presenta el catàleg de l’exposició temporal de Vicente Lorenzo al Museu Faller de la ciutat. L’acte, que començarà a les 19.30 hores a la sala multiusos de la Junta Central Fallera, comptarà amb la salutació del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i una taula redona amb diversos participants.

“Amb l’edició d’este catàleg promovem la difusió de l’exposició temporal de l’artista Vicente Lorenzo, una iniciativa del Museu Faller que ha obert la Sala Josep Alarte per a promocionar l’obra dels artistes fallers”, ha explicat Fuset. “El patrimoni cultural faller ha de ser especialment preservat i iniciatives com estes contribuïxen a fer-ho, creant consciència entre la ciutadania sobre l’excel·lència creativa dels artistes fallers”, ha afegit.

L’Espai Josep Alarte naix a partir de la remodelació integral del Museu Faller duta a terme enguany i s’ha estrenat amb la mostra “Lorenzo: traços, esbossos i cartells”, que fins al desembre llançarà una mirada satírica i irònica cap a les icones de la modernitat aprofundint alhora en l’obra multifacètica de l’artista faller, retolista, cartellista, dibuixant i escultor Vicente Lorenzo.

Juntament amb la remodelació de les seues instal·lacions, el Museu Faller també ha rebut enguany la consideració oficial com a museu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =