caixa popular

"El Càsting" de Peloki Teatre, tot un èxit a Bonrepòs

"El Càsting" de Peloki Teatre, tot un èxit a Bonrepòs
15/09/2017 -

Peloki Teatre va estrenar l’obra teatral “El Càsting” el passat 10 de setembre en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell com a part de la Setmana de la Joventut, una proposta cultural que el consistori organitza cada any des de la Regidoria de Cultura, Festes i Tradicions.

L’entrada era de caràcter gratuït, per la qual cosa el mateix Ajuntament va córrer amb totes les despeses, els quals han contribuït a seguir finançant la webserie en la qual Peloki Teatre porta des de començaments d’any treballant: LIARS.

Per a Raquel Ramiro Pizarroso, regidora de Joventut, Festes i Tradicions així com de Sanitat, l’interés per l’obra sorgeix per ser “escrita i protagonitzada per joves”, alguna cosa que fomenta “la creativitat en ells”. A més, afirma que era “ideal” estrenar-la “en el poble en la Setmana de la Joventut”.

La “inquietant” obra de teatre, en paraules dels mateixos organitzadors, tracta sobre uns joves anomenats a participar en un càsting, enganyats premeditadament. La realitat és que han sigut posats a prova: han de sobreviure o morir i veure morir als seus companys.

Al costat d’aquest espectacle, es va realitzar un visionat dels tres primers capítols de la websèrie LIARS la finalitat de la qual és ajudar a altres joves en risc d’exclusió social. L’acte va ser presentat per la regidora Raquel Ramiro Pizarroso acompanyada de Yeray Martínez Varo, autor i director de la citada websèrie.

A l’acte van assistir algunes personalitats rellevants del municipi com la mateixa Alcaldessa Rosella Antolí Santolària, sumant-se a l’extens públic que va quedar aterrat en les seues butaques.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 6 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats