25n
25N
25N

El Castell de Peníscola reforça la seua projecció mediàtica gràcies al rodatge del Ministeri del Temps

El Castell de Peníscola reforça la seua projecció mediàtica gràcies al rodatge del Ministeri del Temps
05/04/2017 -

El president de la Diputació de Castelló s’ha traslladat aquest matí fins a Peníscola per a presenciar en directe el rodatge que la sèrie espanyola ‘El Ministeri del Temps’ està realitzant en el castell de la ciutat Papal.

El president provincial, que ha conegut de primera mà el treball de l’equip dirigit pel guionista de la sèrie que aconseguirà la seua tercera temporada, Javier Olivares, així com d’actors de primer nivell nacional com és el cas d’Hugo Silva i Nacho Fresneda, ha destacat que “aquesta és la terra en la qual passen les coses bones i aquest rodatge no és més que una constatació”.

És per açò que tal com ha destacat Moliner, el rodatge que està realitzant el ‘Ministeri del Temps’ a l’interior de la fortalesa peniscolana, “el principal emblema turístic de la província”, se sumisca als ja realitzats amb anterioritat per una superproducció com a ‘Joc de Trons’ o per un altre producte nacional com és ‘El Quiosquet de Pepe’. “La promoció de Castelló a través de la televisió ens permet transmetre en tota Espanya la millor imatge de la nostra província amb el tremend impacte que açò genera per al nostre turisme”, ha remarcat el president provincial.

“Som una terra única, amb una història, patrimoni i municipis que ens converteixen en el millor escenari per a qualsevol activitat. Per açò, al mateix temps que en les entranyes del castell de Peníscola es roda una de les sèries més premiades d’Espanya com és el Ministeri del Temps, a Benicàssim es presentava el Sansan Festival, un nou macroevent musical que revertirà en una millora turística i econòmica notable per a la província”, ha reforçat Moliner.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 16 =