25n
25N
25N

El Campus social es clausura a força de batucades i balls

El Campus social es clausura a força de batucades i balls
31/08/2016 -

Amb l’arribada d’un nou curs escolar i el comiat del mes d’agost, demà es posarà fi a l’II Campus Social d’estiu organitzat per l’Ajuntament de Torrent. Des que van acabar les classes, els xiquets i xiquetes de famílies amb menys recursos han pogut compaginar aprenentatge i activitats lúdiques dirigides per monitors i educadors especialitzats, a més d’un servei gratuït de menjador.

Aquest dimarts el CEIP Lope de Vega ha comptat amb la presència de castells inflables per a tots els xiquets i xiquetes amb motiu de la festa de clausura d’aquest. A més, els més xicotets han estat ideant i practicant diferents coreografies i composicions musicals al costat dels seus monitors durant aquestes setmanes per a aquest dia. Han interpretat batucades i cançons de tots els estils, des del Caresse sud l’oceans de la pel·lícula Els xiquets del cor fins a cançons més actuals com el Picky del cantant Joey Montana.

L’alcalde Jesús Ros, acompanyat pel regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han visitat aquest dimarts el campus per a veure les actuacions i compartir aquesta jornada amena.

Aquesta iniciativa gratuïta que afavoreix la integració social de famílies amb menys recursos va començar l’any passat, sent aquesta la segona edició d’aquest projecte educatiu i social promogut per l’equip de govern que ofereix a més de 80 xiquets i xiquetes de Torrent gaudir dels mesos de període vacacional amb les mateixes possibilitats que la resta. Francesc Carbonell ha assenyalat que “des de l’estiu passat s’ofereix a les famílies amb dificultats econòmiques la possibilitat de gaudir d’activitats lúdiques i aprenentatge, a més de fomentar una alimentació saludable amb el servei gratuït de menjador”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =