caixa popular

El Campus Social de Torrent obri les seues portes per a este estiu

Cent xiquets participen en esta iniciativa que compta amb un gran nombre d’activitats divertides i educatives, a més de servei de menjador

El Campus Social de Torrent obri les seues portes per a este estiu
21/06/2017 -

Este matí s’ha iniciat el Campus Social d’estiu del col·legi Lope de Vega, en el qual participen 100 xiquets i xiquetes de Torrent que es troben en situació social delicada. El programa, que durarà tot el període estival fins a començament del nou curs escolar, es desenvolupa de dilluns a divendres de 9 a 15 hores i compta amb servei de menjador gratuït. Les activitats es realitzen en el mateix centre escolar, i es combina amb activitats de cinema i eixides d’oci als parcs de la ciutat.

“Des de l’ajuntament volem que els xiquets i xiquetes juguen i es divertisquen durant els mesos d’estiu; és una època per a gaudir, i per açò el Campus Social té com a finalitat que els escolars amb situacions socials delicades tinguen les mateixes oportunitats de passar-ho bé que la resta de xiquets i xiquetes”, assenyala el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, que ha visitat el centre este matí, acompanyat de la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

La selecció dels escolars admesos en el Campus Social s’ha realitzat mitjançant tota la informació proporcionada pel centre escolar, a més de la valoració dels tècnics de Benestar Social de l’Ajuntament de Torrent.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + divuit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats