25n
Orgull
Orgull

El campament urbà 'Estiu Jove' de Massanassa arriba a la seua fi

Aquesta iniciativa s’ha posicionat com una alternativa municipal d’oci educatiu vacacional

El campament urbà 'Estiu Jove' de Massanassa arriba a la seua fi
21/07/2021 -

El campament urbà organitzat per l’Ajuntament de Massanassa amb l’objectiu d’oferir un espai educatiu i d’oci juvenil durant el mes de juliol, finalitzà el passat divendres amb un gran èxit.

En aquesta activitat han participat un total de 65 joves de Massanassa de 12 a 17 anys, i s’ha comptat amb un equip de sis monitores i dues Coordinadores que amb la supervisió de l’equip tècnic de la Regidoria de Joventut han fet complir amb totes les mesures de protecció davant la covid-19.

Els participants han realitzat diferents activitats al llarg de les dues primeres setmanes de juliol entre les quals destaquen: la visita al centre històric de la ciutat de València realitzant una activitat fotogràfica, gaudir un dia al parc aquàtic Aquòpolis, aprendre a fer Pàdel-Surf, disfrutar d’una nit de vivac o passar un matí de platja a Cullera, entre altres.

Cal destacar que durant les eixides (un total de quatre) el grup s’ha desplaçat amb tren i autobús fomentant i animant a l’ús de la xarxa de transport públic.

A més, durant aquestes dues setmanes el grup d’adolescents han fet ús de les instal·lacions esportives municipals, piscina, parcs, i de l’Espai Jove en el desenvolupament activitats esportives, gastronòmiques i lúdiques. Totes elles amb un enfocament educatiu, col·laboratiu i de promoció de valors humans.

Per a l’alcalde de Massanassa, Paco Comes, “és molt important poder oferir una activitat juvenil d’estiu que garantisca la salut i la protecció dels nostres adolescents davant la covid.”

Per això, l’Alcalde recalca que “s’ha garantit, des de l’Ajuntament, el seu personal i les diferents instal·lacions municipals utilitzades, el compliment de totes les mesures i protocols sanitaris front la covid-19 que han vingut marcades per les diferents administracions”.

Per a Ximo Herrero, regidor de Joventut, “l’Estiu Jove es converteix en la principal proposta d’oci educatiu d’estiu per a població adolescent i juvenil del nostre poble. Després d’un any complicat provocat per la pandèmia, apostem per aquest tipus d’activitats lúdiques però amb un important treball educatiu i de valors”.

El departament de Joventut de Massanassa ja treballa per a una nova edició del campament urbà i fruit de la voluntat de millorar, Ximo Herrero afirma que “l’equip tècnic de joventut ha facilitat un formulari d’avaluació a totes les famílies per així arreplegar la seua opinió i les diferents propostes de millora que ens vulguen fer arribar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =