25n
Orgull
Orgull

El camp juvenil 'Pequeñas ilusiones' es desenvolupa en l'alberg de l'IVAJ a Benicàssim

El camp juvenil 'Pequeñas ilusiones' es desenvolupa en l'alberg de l'IVAJ a Benicàssim
10/08/2016 -

El secretari general de l’Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, ha visitat el camp de voluntariat ‘Pequeñas ilusiones’ que es desenvolupa en l’alberg Argentina de l’IVAJ a Benicàssim, dins del programa “Viu la solidaritat”.

El camp té com a fi compartir un temps d’oci i de formació de forma activa, dinàmica i participativa i en ell participen un total de 20 jóvens procedents de distintes comunitats autònomes i un grup de 12 xiquets i xiquetes amb diversitat funcional d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys.

De l’1 al 4 d’agost s’ofereix formació per al voluntariat i del 5 al 15 d’agost s’exercixen activitats d’art i diversitat funcional, jocs adaptats, tallers, esports adaptats, Goal-ball, eslàlom, boccia i visites culturals.

Els camps del programa ‘Viu la Solidaritat’ són un tipus d’activitat en què un grup de jóvens de 18 a 26 anys de diferents procedències es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d’animació. Estos projectes són un mitjà per a fomentar valors de convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d’aprenentatge intercultural.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 7 =