25n
25N
25N

El buc escola de la Marina del Brasil arriba a València en la seua volta al món

El buc escola de la Marina del Brasil arriba a València en la seua volta al món
12/08/2019 -

El buc escola ‘Brasil’ de la Marina del Brasil està atracat en el port de València, en la Marina Real, entre aquest dimarts, 13 d’agost, i el dissabte 17, dins del seu recorregut pel món, el 33 Viatge d’Instrucció de Guardiamarencs.

El recorregut va arrancar el passat 21 de juliol i té previst finalitzar el 15 de desembre, amb parada en 18 ports de 15 països: Salvador de Badia i Fortalesa (el Brasil), Praia (Cap Verd), València (Espanya), Toulon i Le Havre (França), Mònaco, Split (Croàcia), Civitavecchia (Itàlia), Haifa (Israel), Alexandria (Egipte), Koper (Eslovènia), Lisboa (Portugal), Londres (Regne Unit), Hamburg (Alemanya), Baltimore i Mayport (els Estats Units) i Sant Joan (Puerto Rico).

L’objectiu de la missió és complementar, amb èmfasi en l’experiència pràctica, la formació dels futurs oficials de la Marina, millorar la seua formació professional i cultural i en la representació del Brasil en els ports, per a promoure l’estrenyiment dels llaços amb les nacions amigues.

Durant el viatge es duen a terme aules pràctiques de navegació, meteorologia, marineria, operacions navals, control d’avaries i administració naval, al costat de la important fase d’adaptació a la vida a bord, detalla la Comandància Naval de València en un comunicat.

Al final del viatge, els guardamarencs seran nomenats alferes de navili i distribuïts per tot el Brasil en els diversos bucs i organitzacions militars de la Marina.

La tripulació està composta per 32 oficials i 226 sotsoficials-sergents, a banda de 208 guardamarencs, oriünds de l’escola naval i de convidats de l’Exèrcit brasiler, la Força Aèria Brasilera, la Marina Mercant Nacional i marines amigues com l’Argentina, Bolívia, Xile, Paraguai, Mèxic, els Estats Units, Portugal, França, Regne Unit, Angola, el Senegal, Namíbia, Nigèria i Líban.

El buc escola ‘Brasil’ va ser construït per l’arsenal de marina de Rio de Janeiro a partir d’un projecte desenvolupat per la direcció d’enginyeria naval. Després de la seua construcció el setembre de 1981, el 23 de setembre de 1983 va ser llançat al mar, fins a la seua incorporació a la Marina el 21 d’agost de 1986.

Des de la comandància naval destaquen que el navili és “motiu d’orgull, admiració i respecte per a tots els brasilers”, així com dels estrangers que tenen l’oportunitat de visitar-ho en els ports d’escala. El comandant és el capità de navili Alexandre Bessa d’Oliveira, que va assumir el càrrec en 15 de gener de 2019.

El buc ha passat per actualitzacions tecnològiques al llarg de la seua vida, amb la finalitat d’oferir un padró d’excel·lència als futurs oficials de la Marina. Destaca un sistema de simulació tàctica i entrenament, recurs d’instrucció d’operacions navals, al costat d’un centre d’integració de sensors per a navegació electrònica, un sistema de control d’avaries i un sistema de control i monitoratge de la propulsió.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + un =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent