caixa popular

El BIM de juliol, amb l’especial Festes 2017, ja es troba als carrers de Godella

El BIM de juliol, amb l’especial Festes 2017, ja es troba als carrers de Godella
25/07/2017 -

La darrera setmana va a començar el repartiment del BIM de juliol pels carrers de Godella. Aquesta segona edició de l’any del Butlletí d’Informació Municipal posa l’èmfasi de la seua portada en la II Setmana del Comerç Local a Godella, celebrada del 23 de juny a l’1 de juliol.

L’apertura al públic del parc de la Devesa després d’estiu, el Pla d’Esterilització Felina Municipal, l’escoleta d’estiu, la nova plataforma de Participació Ciutadana amb vot telemàtic, el Godejam o els convenis firmats entre les associacions i l’Ajuntament són altres dels temes que es poden trobar a la publicació. A la secció d’entrevista, el protagonista en aquesta ocasió és el jove i prometedor Manu Bargues, selecció espanyola d’esgrima.

En aquesta ocasió el BIM compta a les pàgines centrals amb un especial de Festes, que es celebraran de l’11 al 27 d’agost, i la programació de les quals es pot consultar tant a aquesta publicació com a la pàgina web i l’App municipal.

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament, a través del seu perfil de Facebook, farà un seguiment en directe del repartiment del BIM. El podeu seguir al següent enllaç: www.facebook.com/AjuntamentGodella/


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats