25n
25N
25N

El Betlem tradicional de Creu i Mislata torna a guanyar el primer premi del concurs de JCF i de l'Agrupació

La falla Plaça de la Moreria venç en la categoria local de “Disseny lliure”. Els segons premis són per a Quint-Pizarro i Felipe Bellver

El Betlem tradicional de Creu i Mislata torna a guanyar el primer premi del concurs de JCF i de l'Agrupació
19/12/2017 -

La ciutadania de Mislata compta amb una infinitat d’activitats d’oci per a viure amb intensitat la màgia d’estes pròximes dates nadalenques. I una de les cites que mai falten a Mislata per Nadal són els betlems que munten cada any amb molt esforç les comissions falleres.

Durant més de dos setmanes, nou dels onze casals de Mislata obrin les seues portes totes les vesprades per a mostrar als veïns les seues tradicionals o innovadores creacions nadalenques en forma de Betlem. De tots ells, el que major expectació ha alçat ha sigut un any més el que han exposat els fallers i falleres de Creu i Mislata, un espectacular treball que els ha permès tornar a guanyar el primer premi de Junta Central Fallera i de l’Agrupació de Falles de Mislata en la modalitat de Betlem Tradicional.

Però el de la Creu no és l’únic betlem que s’ha portat premi. El de la falla Plaça de la Moreria ha guanyat el primer premi de la categoria “Disseny lliure” del concurs de l’Agrupació de Falles de Mislata.

El segon premi de betlems tradicionals ha sigut per a la falla Quint-Pizarro i el tercer per a Salvador Giner-Gregorio Gea. Per la seua banda, el segon premi del jurat en l’apartat d’innovació ho ha guanyat la falla Feliipe Bellver-Mare Ràfols i el tercer Pare Santonja-Cardenal Benlloch.

El jurat, format per Diana Montesinos, de la falla Els Doctors, i Juanjo Serrano, de l’Asociación de Belenistas de València, van realitzar el divendres una visita a tots els casals acompanyats pel president de l’Agrupació, José Antonio García, i els regidors del govern municipal Toni Arenas i Teresa Peñarrubia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 9 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa