caixa popular

El barri de Santa Anna presenta les seues festes patronals

El barri de Santa Anna presenta les seues festes patronals
19/07/2017 -

Aquest matí la presidenta de la Junta de Districte de Santa Anna, Lorena Milvaques ha exposat en roda de premsa al costat de Salva Mallor, representant dels Festers i Maite Aranda, representant dels veïns del barri, els actes que tindran lloc al llarg dels pròxims dies.

Encara que les festes de Santa Anna comencen el dia 22, al barri ja s’han organitzat activitats com el 6é campionat de truc en el qual participaren molts veïns i a més l’engalanament del barri per part de les associacions.

La representant de veïns Maite Aranda recorda que aquesta vesprada es durà a terme el repartiment de banderetes i llibrets. Aquest dissabte ja s’iniciaran les festes patronals pròpiament dites, hi haurà concurs de paelles amb revetlla i correfoc i l’endemà cavalcada de disfresses amb batucada. Tot seguit se celebrarà el Dia del veí amb sopar i actuació de monòlegs.

Dimarts i dimecres se celebraran les festivitats de Sant Jaume i Santa Anna respectivament. El dimarts dia dedicat a Sant Jaume començarà amb el popular volteig de campanes, seguit d’una despertà pel barri. Mallor ha destacat la importància de l’ofrena de flors que es realitza aquest dia per l’enclau en el que es troba l’Ermita, ja que oferix unes vistes úniques de la ciutat. Les festes patronals acabaran amb el dia de Santa Anna.

La presidenta de la Junta del Districte, Lorena Milvaques, ha volgut posar en rellevància la baixada i la pujada de la santa, ja que és un espectacle per gaudir amb la gent del poble.
Finalment, la regidora ens convida a participar en les festes per gaudir “d’un lloc on es respira molt millor, el barri de Santa Anna”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018