25n
25N
25N

El Ballet de la Generalitat estrena "El Cant del Cos" al Teatre Rialto

El Ballet de la Generalitat estrena "El Cant del Cos" al Teatre Rialto
10/10/2016 -

El Ballet de la Generalitat han participat en diversos actes commemoratius del 9 d’Octubre. Han interpretat un fragment d”El cant del cos’ el passat divendres, al Palau de la Generalitat, i ahir dia 9 d’octubre al Teatre Rialto, en una jornada de portes obertes en la qual van realitzar una classe oberta al públic i  van mostra al llarg del dia extractes de l’obra.

Esta setmana s’estrenarà l’obra completa al Teatre Rialto i estarà en cartell del 13 al 16 d’octubre amb funcions vespertines i matinals per a escolars.

“Cap mortal pot guardar un secret. Si els seus llavis estan silenciosos, parla amb la punta dels seus dits”. (Sigmund Freud). Aquesta cita és el punt de partida de l’obra. Quins secrets ens revela el cos? Què podem transmetre i endevinar amb un simple centelleig d’ulls? El cos balla i canta, segons el seu coreògraf Amaury Lebrun, que ha creat aquesta peça per al Ballet de la Generalitat. Amaury Lebrun és un coreògraf francés establit a Espanya, que després d’una llarga carrera com a intèrpret en companyies de prestigi com ara la Companyia Nacional de Dansa, sota la direcció de Nacho Duato, desenvolupa la seua labor creativa en el terreny de la dansa contemporània.

‘El cant del cos’ és un espectacle de dansa que parla del cos com a vehicle d’expressió de sentiments i valors positius que tenim arrelats al nostre interior, i que tal vegada desconeixem. Té una clara vocació didàctica per la seua temàtica: la necessitat que té el cos d’expressar-se en l’etapa adolescent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + set =