25n
25N
25N

El Ballet de la Generalitat arriba a l'escenari del Rialto amb 'El cant del cos'

El Ballet de la Generalitat arriba a l'escenari del Rialto amb 'El cant del cos'
29/03/2017 -

Del 30 de març al 2 d’abril, l’escenari del teatre Rialto de València acollirà l’espectacle de dansa ‘El cant del cos’, última producció del Ballet de la Generalitat, dependent de l’Institut Valencià de Cultura.

‘El cant del cos’ és un espectacle de dansa que parla del cos com a vehicle d’expressió de sentiments i valors positius que tenim arrelats al nostre interior i que tal vegada desconeixem. Té una clara vocació didàctica per la seua temàtica: la necessitat que té el cos d’expressar-se en l’etapa de l’adolescència.

‘El cant del cos’ ha sigut creat per al Ballet de la Generalitat per l’Amaury Lebrun, coreògraf francés establit a Espanya, que després d’una llarga carrera com a intèrpret en companyies de prestigi com ara la Companyia Nacional de Dansa, sota la direcció de Nacho Duato, desenvolupa la seua labor creativa en el camp de la dansa contemporània.

La cita de Sigmund Freud “Cap mortal pot guardar un secret. Si els seus llavis estan silenciosos, parla amb la punta dels dits” és el punt de partida de l’obra Quins secrets ens revela el cos? Què podem transmetre i endevinar amb un simple centelleig d’ulls? El cos balla i canta.

Aquestes actuacions són prèvies a la celebració la setmana que ve del 6 al 9 d’abril del festival Dansa València, que portarà a València el millor de la dansa contemporània espanyola, amb una important presència de companyies valencianes i nombroses estrenes dins de la seua programació.

Dansa València se celebrarà als teatres Principal, Rialto, El Musical, la sala Matilde Salvador de la Universitat de València i també programa espectacles de carrer a la plaça del Patriarca, entre d’altres, ‘El cant del cos’.

Després de les seues actuacions al teatre Rialto i Dansa València, el Ballet de la Generalitat realitzarà una gira per poblacions del Circuit Cultural Valencià que el portarà entre altres ciutats a Catarroja, Alacant, Mislata, Alboraia, Llíria, Sollana, Castelló, Benetússer, Benifaió, el Campello o Benimodo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 11 =

museo prehistoria