25n
Orgull
Orgull

El balcó de l’Ajuntament obri les seues portes a la música

El balcó de l’Ajuntament obri les seues portes a la música
12/08/2016 -

El balcó de l’Ajuntament de València ha despertat l’interés de desenes de grups valencians per a enregistrar videoclips de les seues cançons. Grups de tots els estils musicals i que canten en diversos idiomes (valencià, castellà, anglés…) han demanat al llarg d’estos mesos permís per a poder gravar des del balcó amb vistes a la plaça de l’Ajuntament.

A més, la darrera iniciativa a interessar-se pel balcó de l’Ajuntament ha sigut el programa Balcony TV, una iniciativa d’àmbit internacional que actualment es troba en 60 països del món, on cantants solistes i bandes interpreten una cançó seguida d’una entrevista, tot des d’un balcó amb vistes a la ciutat.

Des del començament del programa fa un any i mig, ja són més de 38 grups els que han passat per diferents balcons de València, com Tardor, Chlöe’s Clue, Anni B. Sweet, Holy Paul, Mai Mai, Johnny B. Zero, Andreu Valor o Neus Ferri. Amb diferents localizacions; Sweet Hotel, Holiday Inn, ExpoHotel, la Ciutat de les Arts i les Ciències, l’Skybar del restaurant Vertical i la Casa Museu de Blasco Ibáñez, entre altres. Ara el programa ha arribat al balcó més icònic de la ciutat. Els primers protagonistes han sigut els artistes valencians King Kong Boy, Andreu Valor, Neus Ferri i Tomás Contell, els vídeos dels quals es poden trobar a les xarxes socials.

Des de l’Ajuntament es vol obrir el balcó a la cultura i a la promoció dels grups valencians. A més, a través de la iniciativa Balcony TV es facilita als grups una promoció internacional. D’altra banda, el públic pot votar els vídeos de les cançons que més li agraden i els grups apareixen en el rànquing internacional amb els artistes de les altres ciutats. Una manera interessant de fer turisme musical per les altures i gaudir de les vistes.

Així, València es mostra al món i obri una altra finestra que, de forma totalment gratuïta, promociona la ciutat arreu del món a través de la música. Per acabar, cal recordar que esta no és l’única iniciativa per la música que du a terme el consistori. Tots els dijous, tota aquella persona que vulga pot acostar-se al Saló de Cristall de l’Ajuntament per escoltar els diferents concerts de música en directe que s’hi celebren durant tot l’any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 17 =