25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna paga als seus proveïdors als 19 dies

L'Ajuntament de Paterna paga als seus proveïdors als 19 dies
27/07/2016 -

L’Ajuntament de Paterna se situa com un dels consistoris de la Comunitat Valenciana més ràpids a pagar les seues factures amb un període mitjà de pagament als seus proveïdors de 19,23 dies.

Així ho ha anunciat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que també té les competències d’Hisenda, prenent com a referència el termini de pagament en el segon trimestre d’aquest 2016, reduint en 11 dies el període de pagament respecte al mateix trimestre de 2015.

“Es tracta d’una dada molt positiva que evidencia que estem duent a terme una bona gestió del consistori i que ens situa com una de les corporacions locals més ràpides a pagar”, ha assegurat el primer edil, alhora que ha recordat que “el període legal de pagament és de 30 dias, per la qual cosa estem molt per sota d’aquest límit”.

Referent a això, l’Alcalde també ha destacat que “amb aquesta agilitat i diligència a pagar estem beneficiant a totes les empreses i autònoms que treballen amb l’Ajuntament ja que –segons afegeix – el millor finançament d’una empresa és que se li pagui ràpid”.

Davant aquesta dada tan positiva, Juan Antonio Sagredo ha incidit a assenyalar que “l’objectiu de l’equip de govern socialista continua sent pagara empreses i particulars al més prompte possible”. Amb aquesta fi, ha indicat que “el seu Executiu seguirà treballant en la mateixa línia que fins ara per millorar la gestió, disminuint encara més el període mitjà de pagament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =