25n
25N
25N

L'Ajuntament de Gandia i la Confraria de Pescadors del Grau reediten l’acord per a la recollida de meduses de les platges

L'Ajuntament de Gandia i la Confraria de Pescadors del Grau reediten l’acord per a la recollida de meduses de les platges
03/07/2020 -

L’Ajuntament de Gandia i la Confraria de Pescadors han reeditat el conveni de col·laboració per a la campanya de recollida de meduses de les platges de Gandia fins al mes de setembre. La regidora delegada de Pesca, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell i del president de la Confraria de Pescadors del Grau, Domingo Ciurana, ha esperat aquest matí al port pesquer l’arriba de les primeres barques.

En total, s’han adherit a la campanya 18 pesqueres, que treballaran durant 44 dies en diferents torns, coordinades per la confraria.

“Des de l’Ajuntament volem agrair a la Confraria de Pescadors del Grau que, un any més, se sume a aquesta campanya que, a més a més, ajuda a garantir la netedat de les nostres platges, pensant sobretot en la temporada turística”, ha destacat Izquierdo.

“El conveni te molts avantatges per al sector pesquer i turístic. El primer, guanya uns diners extra molt necessaris després del perjudici econòmic causat per la crisi de la Covid-19. I els usuaris de les nostres platges es lliuren de les picadures molestes de les meduses”, ha assegurat Picornell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + tretze =

ccccinema
activem alfafar