25n
25N
25N

L'arròs inundarà la Plaça de l'Ajuntament gràcies a la Fira TastArròs

Aquest diumenge, coneixeràs el procés del cultiu de l’arròs, però a més podràs degustar els millors arrossos valencians

L'arròs inundarà la Plaça de l'Ajuntament gràcies a la Fira TastArròs
11/11/2016 -
Foto: Gabriel Garcia Marengo

Foto: Gabriel Garcia Marengo

El consell regulador de la Denominació d’Origen Arròs de València vol acostar a tots els ciutadans la cultura de l’arròs, amb l’objectiu de donar a conéixer tot el procés que es duu a terme per al tradicional cultiu de l’arròs.

Per aquest motiu, aquest diumenge, 13 de novembre, durant tot el matí, la Plaça de l’Ajuntament de València s’omplirà d’eines, cultura i creativitat per a convertir aquest emblemàtic lloc de la nostra ciutat en un vertader ‘sequer’.

Amb l’ajuda d’animals i eines tradicionals, es mostrarà a tots els visitants com s’asseca l’arròs en el procés entre la seua recol·lecció i magatzematge. Per açò, al voltant de deu mil quilos d’arròs s’escamparan pel sòl per a fer l’experiència més real.

No obstant això, açò no acaba ací, ja que tot aquell que s’acoste podrà degustar, a preus populars, diferents tipus de paelles. Quinze restaurants elaboraran creacions gastronòmiques, tan tradicionals com noves, per a demostrar la gran versatilitat que ofereix aquest producte tan típic de la nostra terra.

I per a complementar la Fira TastArròs, també es duran a terme diferents activitats com muixerangues, cançons de Pep Gimeno ‘El Botifarra’ o tallers per a conéixer la fauna de l’Albufera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =