25n
Orgull
Orgull

L'alumnat de l'IES Massamagrell rep orientació formativa i laboral

L'alumnat de l'IES Massamagrell rep orientació formativa i laboral
14/05/2021 -

Cada any l’alumnat de l’IES Massamagrell que finalitza el cicle d’ESO i Batxillerat acudeix a la Fira Orienta’t que sol desenvolupar-se en el Palau de Congressos de València, per a rebre orientació sobre les oportunitats formatives i eixides laborals.

Amb motiu de la situació que estem vivint, enguany, els alumnes i les alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat no han pogut acudir a la fira, i amb motiu d’això, el departament d’orientació de l’IES Massamagrell es va posar en contacte amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament per a veure la forma que aquests grups no es quedaren sense rebre l’orientació.

Així doncs, la Regidoria d’Educació s’ha fet càrrec d’aquesta acció contractant huit professionals perquè es traslladen fins a l’institut i informen la joventut de totes les opcions amb les quals compten després d’acabar els estudis que estan cursant.

L’orientació s’està realitzant durant el dia de hui en sis grups -quatre d’ESO i dues de Batxillerat-, en sessions d’una hora per classe, i traslladant la informació a través de noves tecnologies com és Minecraft, que permet fer aquest procés més interactiu.

“Tenim la voluntat de continuar oferint als joves de Massamagrell informació en matèria d’ocupació i formació, i per a evitar les aglomeracions que poguera produir la tradicional Fira Orienta’t, hem vist necessari invertir en aquesta acció més personalitzada un total de 1.131,86 euros” ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

D’altra banda, la regidora d’Educació, Araceli Munera, ha comentat: “quan des de l’institut ens van demanar ajuda en aquest tema no ens el pensem. Amb tot el que hem passat, ens vam trobar en una època difícil per a estudiar i tot el que servisca d’ajuda per a motivar a la nostra joventut a decidir el seu futur, serà secundat per part nostra”.

L’alcalde de Massamagrell i la regidora d’Educació han visitat aquest matí l’IES per a conéixer el funcionament i desenvolupament de l’orientació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 13 =