caixa popular

El alborayense, Salvador Marí, dirigeix la Banda Juvenil Primitiva de Llíria des del mes de febrer

La jove agrupació de Llíria presenta oficialment al seu nou director

El alborayense, Salvador Marí, dirigeix la Banda Juvenil Primitiva de Llíria des del mes de febrer
07/06/2017 -

La presentació del nou director es va realitzar en el teatre ‘El Clarín’ de la Banda Primitiva de Llíria amb un concert molt especial, en el qual va participar el Conjunt Instrumental, el cor i el conjunt de percussió de la Societat Musical d’Alboraia, dirigits per Eduardo Nogueroles i la Banda Juvenil Primitiva, dirigida pel nou director, l’alboraier, Salvador Marí.

El director de la juvenil de Llíria, va compartir escenari amb la banda d’Alboraia, agrupació on va iniciar els seus primers passos en el món de la música. Al llarg d’aquests anys s’ha format com clarinetista, pedagog, director i compositor, amb el seu pasdoble ‘Contigo al fin del mundo’.

Sobre el nou mestre, Salvador Marí, és destacable el seu treball durant 22 anys com a professor de clarinet en el Conservatori Professional de Música de Llíria, on treballa amb joves amb la mateixa edat que tenen els músics de la banda juvenil. Marí a més és director des de l’any 2010 de la banda Amics de la música de Sant Joan de Moró, a Castelló.

El també clarinetista ha actuat a Mèxic, on ha dirigit diverses vegades com a director convidat, activitat que també ha realitzat en la ciutat de Chicago.

Així mateix ha format part durant 10 anys de la directiva de l’Associació Nacional del Clarinet organitzant congressos en l’àmbit nacional i mundial.

La presentació, carregada d’emocions, va comptar amb la col·laboració de la seua germana, cap de premsa de l’Ajuntament d’Alboraia, Gema Marí. La periodista va ser l’encarregada d’introduir el concert de la segona part, el de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria.

A l’esdeveniment va assistir l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, el president de la Banda Primitiva de Llíria Francisco Aigües, el president de la Societat Musical d’Alboraia, Pepe Carbonell i el nou vicepresident de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria, Juan Gonzálbez.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 19 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats