caixa popular

El Ajuntament d’ Alzira inicia l'asfaltat als carrers Federico Gómez Clemente i Simat

A més, van a millorar les instal•lacions Esportives municipals del pavelló Pérez Puig

El Ajuntament d’ Alzira inicia l'asfaltat als carrers Federico Gómez Clemente i Simat
07/06/2017 -

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha iniciat els treballs d’asfaltat als carrers Federico Gómez Clemente i Simat, així com el condicionament del ferm on es planta el monument faller de la comissió de la Plaça Alacant. Estos treballs estan realitzant-se amb l’ajuda del Pla de Camins i Vials, PCV, procedent de la Diputació de València.

Al mateix temps, i dins d’un altre pla de la Diputació de València, el PPOS, Pla Provincial d’Obres i Servicis, amb un import de 23.000 euros, s’està executant les obres de millora de l’accessibilitat a les instal·lacions esportives municipals del pavelló Pérez Puig.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística, ha declarat que “aprofitant l’ajuda que ens brinda la Diputació, dins dels plans als quals s’ha acollit l’Ajuntament d’Alzira, podem seguir millorant l’accessibilitat, així com la reparació de camins del casc urbà”.

El govern municipal té com a objectiu seguir millorant i condicionat tots aquell llocs de la nostra ciutat on siga necessari realitzar actuacions.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios