caixa popular

El 99% dels immobles d'Aldaia pagaran menys IBI en 2018

El 99% dels immobles d'Aldaia pagaran menys IBI en 2018
26/01/2018 -

Segons informa l’Agència Tributària Municipal d’Aldaia, un total de 22.320 immobles del municipi, el 99% del total, veuran enguany disminuït el seu rebut de l’IBI respecte de 2017. La quantia de la baixada serà d’un 8% de mitjana, com ja va anunciar el govern municipal la passada setmana.

Des de l’Agència Tributària expliquen que “després d’aplicar la reducció del coeficient de l’IBI i la revisió cadastral a la baixa que l’Ajuntament d’Aldaia va sol·licitar al Ministeri d’Hisenda, el 99% dels immobles de la localitat veuran reduïda la seua quota en una quantitat que arribarà fins al 8% de mitjana, una disminució que se sumisca al 4% de baixada del passat any, amb el que “quan arribe el rebut, “els veïns i veïnes d’Aldaia podran percebre clarament aquesta rebaixa en la contribució”.

Des del consistori indiquen aquesta baixada es notarà “amb més força” en els habitatges més modests, i assenyalen que aquesta mesura s’emmarca en l’estratègia municipal d'”intentar alleujar, dins de les competències que té un ajuntament, a les famílies que passen per més dificultats socials i econòmiques”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats