25n
25N
25N

El 6 d'abril es tanca el termini per a participar en el VI Concurs de Narrativa amb perspectiva de gènere Isabel de Villena

El 6 d'abril es tanca el termini per a participar en el VI Concurs de Narrativa amb perspectiva de gènere Isabel de Villena
29/03/2017 -

Dilluns que ve 6 d’abril es tanca el termini per a presentar els originals que participen en el VI Concurs de Narrativa amb perspectiva de gènere Isabel de Villena, organitzat cada any des d’Espai Dóna, el servei d’atenció integral a les dones de Burjassot, dirigit per la Regidora Lluna Àrias.

El certamen, que lliurarà els seus guardons el 27 d’abril en la Casa de Cultura en un acte que comptarà amb la participació de la humorista feminista Patricia Sornosa, té com a objectiu continuar treballant per la igualtat entre les dones i els homes, en esta ocasió, des del camp de la creativitat literària. Tal com ha explicat la Regidora Lluna Àrias, “creiem que, després de sis anys de celebració, el certamen de narrativa està ja consolidat dins del panorama cultural i literari de la comarca. De fet, i sense haver acabat el termini de presentació d’originals, no deixem de sorprendre’ns per la gran quantitat de treballs rebuts, la qual cosa demostra que Burjassot és un poble participatiu, sensible i sensibilitzat amb les qüestions relacionades amb la igualtat de gènere. Ens agrada saber que l’intens treball que realitza Espai Dóna, ha contribuït a açò”.

Les obres literàries, tant en categoria juvenil, per a persones de 16 a 20 anys, com en categoria adulta, per a persones majors de 21 anys, poden enviar-se, tal com s’ha assenyalat, fins al 6 d’abril per correu electrònic o bé lliurar-ho de manera física en la seu d’Espai Dóna, en la c/ Colón, 40. Per a més informació sobre el concurs o sobre qualsevol tema relacionat amb Espai Dóna, també poden cridar al 96 390 67 18.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 19 =