caixa popular

El 3 de juliol comencen les matrícules dels cursos de les Escoles Esportives per als adults

El 3 de juliol comencen les matrícules dels cursos de les Escoles Esportives per als adults
30/06/2017 -

Tot preparat ja, per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, perquè dilluns que ve 3 de juliol els majors de 15 anys puguen matricular-se en els diferents cursos que enguany s’ofereixen des de les Escoles Esportives Municipals. Com en anys anteriors, en aquest mes de juliol es procedirà a les matrícules d’adults mentre que, en el cas dels xiquets, la matrícula es realitzarà al setembre, concretament a partir del dia 4.

Les matrícules de les Escoles Esportives Municipals podran realitzar-se on line a través de la pàgina web municipal, www.burjassot.org, o de manera presencial en el Poliesportiu Municipal, amb número arreplegat de manera prèvia a partir del 29 de juny. En tots dos casos, la matrícula començarà a les 9 del matí. És imprescindible, per a formalitzar la matrícula, estar empadronats a Burjassot.

Si s’opta per la matrícula en línia, el pagament de la matrícula només es podrà fer amb targeta de crèdit o de dèbit i és imprescindible que el número de mòbil estiga actualitzat per a poder realitzar la matrícula online.

Les persones que així ho desitgen, també podran fer la seua matrícula de manera presencial. En aquest cas, les matrícules es faran amb repartiment previ de números, a partir del 29 de juny, en les dependències del Poliesportiu Municipal a partir de les nou del matí. Cada número serà una cita prèvia i permetrà realitzar dues inscripcions. En el número s’indicarà a partir de quina hora es pot fer efectiva la matrícula, evitant així també les cues d’espera. El pagament, en aquest cas, es podrà fer en efectiu, amb targeta o mitjançant carta de pagament. Si s’escull l’última modalitat, és necessari portar el justificant de pagament al Poliesportiu Municipal una vegada fet l’ingrés del curs. L’horari de matrícula presencial, en el Poliesportiu, serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

En tots dos casos, tant presencial com per Internet, les matrícules dels cursos d’adults finalitzen el 31 de juliol.

Enguany per a adults, la Regidoria ha programat cursos de Gimnàstica de Manteniment, Tai-txi, Iogalates, Ioga, Pilates i Zumba, amb un preu de 77,50€, i Gimnàstica de Majors de 60 anys, amb un preu de 35€. Tots els cursos tenen un ampli ventall d’horaris i dies que es pot consultar tant en el fullet informatiu elaborat des de la Regidoria d’Esports com en la pròpia web municipal en el moment de realitzar la matrícula. En el cas de la gimnàstica de majors, en el fullet i en la web, en el moment de la matrícula, es podran consultar els requisits per a poder ser alumnes d’aquesta modalitat. Es podrà sol·licitar certificat mèdic d’idoneïtat per a la pràctica esportiva adaptada a cadascun dels esports i, a les tres faltes sense justificar s’entendrà que es renuncia a la plaça.

A partir del dia 17 de juliol les persones empadronades en altres municipis podran sol·licitar places en les activitats.

Tota la informació sobre els cursos, horaris, dies, espais de realització…es pot consultar en www.burjassot.org en el moment de la matrícula o en el citat fullet editat per la Regidoria d’Esports.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats