25n
25N
25N

Despoblació, agricultura i política social, "eixos" d'actuació del PP en la Diputació de València

Despoblació, agricultura i política social, "eixos" d'actuació del PP en la Diputació de València
22/07/2019 -

El president de la gestora del PP de la província de València, Juan Ramón Adsuara, ha mantingut diverses trobades, tant amb el Grup Popular en la Diputació, com amb els integrants de l’òrgan rector del partit a la província, per a “perfilar els principals eixos d’actuació que impulsarà en la institució provincial en aquest començament de legislatura”. Entre ells, destaca frenar la despoblació, el suport a l’agricultura, les polítiques socials i el tractament de l’exclusió bancària.

Un dels principals objectius, segons informa en un comunicat el PP provincial, és “frenar la despoblació que pateixen nombrosos municipis –sobretot de l’interior de la província– i que suposen una pèrdua irrecuperable de tradicions, cultura i patrimoni”.

A més, l’abandó d’aquestes localitats “transforma la realitat social de les mateixes amb l’envelliment i la falta d’oportunitats dels habitants que allí romanen”, ha explicat Adsuara.

Al costat d’aquesta agenda “clau” per a la Diputació de València per la seua funció de tutela i ajuda permanent cap als xicotets municipis, el president provincial ha destacat les reunions que s’han programat per a prendre nota de les principals problemàtiques que pateixen els agricultors de la província.

L’agricultura tradicional, en general, i la citricultura, en particular, són un altre dels eixos d’actuació que el Partit Popular a la província ha previst per als pròxims mesos per la difícil situació que estan travessant els agricultors valencians i, especialment, els que s’han dedicat al cultiu de cítrics i que han patit una “campanya desastrosa”.

Juan Ramón Adsuara també ha destacat que impulsaran des de la corporació provincial les polítiques socials “on les persones siguen el centre de l’acció política amb la recuperació d’una agenda més potent i la proposta de tornar a promocionar les visites d’àmbit cultural i lúdic per a aquells col·lectius que més ho necessiten”.

Així mateix, “atallar l’exclusió bancària que pateix una part de la població de la província en haver tancat les entitats financeres la seua seus en molts municipis de pocs habitants és un altre de les finalitats que s’ha marcat el president provincial del PP de València”.

L’impuls i la protecció del sector turístic –amb els responsables del qual es mantindran també diverses sectorials– serà en aquest començament de legislatura altra de les “prioritats” que ja ha fixat Adsuara als responsables del Grup Popular en la Diputació.

135 NOVES ALTES, “EL PARTIT ESTÀ MOLT VIU”

Adsuara ha explicat també que durant la reunió de la gestora provincial de PP s’han aprovat un total de 135 noves altes que s’han registrat en els últims mesos.

Aquesta regulació d’afiliats demostra que “el partit està molt viu i amb ganes de continuar atenent i solucionant els problemes dels valencians”, ha sostingut.

El president provincial ha avançat que s’ha dissenyat un calendari per a “reactivar la vida interna del partit i que estiga ja en plena disposició en tots els racons de la província després d’un llarg període electoral i de constitució d’ajuntaments que encara no ha finalitzat en estar pendent l’organització definitiva de la Diputació de València”.

Finalment, ha explicat que s’han regularitzat i aprovat diverses seus locals del partit en municipis de la província que ajudaran a mantindre el pols del PP en aqueixes localitats amb la presència dels afiliats, simpatitzants i ciutadans que allí vulguen acudir a tractar temes d’interés per a la seua població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus