25n
25N
25N

«Eixirem!»: la nova sèrie de vídeos que uneix als veïns de Puçol

«Eixirem!»: la nova sèrie de vídeos que uneix als veïns de Puçol
25/03/2020 -

Aplaudiments col·lectius, missatges d’ànim, divertits challenges, videotelefonades, concerts en balcons… Contra tot pronòstic, la quarantena està traient el millor de cadascun i ha aconseguit demostrar que sabem —i volem— viure en societat. Amb l’objectiu de reforçar el vincle entre els veïns de Puçol naix Eixirem!: una iniciativa que pretén reunir enregistraments casolans per a crear i difondre una sèrie de vídeos a través dels mitjans socials i afrontar aquesta realitat amb suport mutu i optimisme. Estigues atent, i… Anima’t a enviar el teu vídeo!

Cada episodi d’aquesta sèrie de vídeos tindrà una temàtica diferent, sobre la qual s’informarà a través dels diferents canals d’informació locals És Puçol (WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube i Instagram) al llarg d’aquestes setmanes. Així, pots gravar un xicotet vídeo des de casa, amb el mòbil, una càmera o com preferisques. Amb tots els fragments, es durà a terme una sèrie d’episodis audiovisuals en la qual els veïns són, més que mai, els protagonistes d’aquesta història.

El primer episodi ja és ací. Màscares solidàries il·lustra la realitat d’aquells veïns i col·lectius que, des de la seua casa, han volgut contribuir a millorar la situació de malalts i personal que treballa amb persones en situació de major risc, fent el que és a la seua mà des de casa: cosir. I és el primer de molts.

Pots fer-ho per passar una estona entretinguda gravant a casa, per a aparéixer en els canals d’informació locals, perquè t’avorreixes o perquè t’abelleix contribuir a reforçar el vincle social entre els veïns de Puçol. Siga com siga el motiu… Esperem el teu vídeo!

Existeixen unes normes mínimes per a participar: Grava en format horitzontal (no poses el mòbil en vertical), parla prop del mòbil o cambra perquè s’entenga bé i envia el teu enregistrament al WhatsApp d’És Puçol. Si encara no estàs inscrit en aquest mitjà municipal, envia la paraula «alta» al 610 177 900.

Anima’t a enviar el teu vídeo, i recorda: Eixirem! Però mentrestant, #QuédateEnCasa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − un =