caixa popular

L'Eixample, el barri més car per a viure a València

La mitjana del lloguer en l’Eixample és de 1.471 euros mensuals

facebook.com/mercatderussafa

L'Eixample, el barri més car per a viure a València
06/02/2018 -

Cada vegada més, molts joves aposten pel lloguer d’habitatges. Una pràctica que, en els últims anys, ha augmentat considerablement a València. Tant és així que el lloguer s’ha convertit en una opció perfecta per als propietaris per a, així, guanyar-se uns diners extra cada mes. En un estudi realitzat, l’any passat, per Uniplace.es, es deixava de manifest que els barris valencians més demandats per a viure eren Ciutat Vella, Algirós, Eixample, Poblats Marítims i el Pla del Real.

Un any després, aquestes dades no han variat massa. En aquest sentit, i d’acord amb l’últim Informe sobre el Preu de l’Habitatge de Mitula Group, el districte de l’Eixample de València es troba entre els barris més cars d’Espanya per a llogar un habitatge. Concretament, aquest barri valencià ocupa la catorzena posició amb una mitjana de 1.417 euros mensuals. I és que l’Eixample s’ha convertit en un dels districtes més populars a causa del seu notable desenvolupament.

Per descomptat, els primers llocs d’aquest rànquing segueixen sent per a les grans capitals, com Madrid o Barcelona. Així, mentre el barri de Salamanca de Madrid compta amb una mitjana de 2.151 euros mensuals per a llogar un pis, el barri Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona es posiciona en segon lloc amb lloguers que ronden els 2.024 euros mensuals.

L’Eixample, sens dubte, és la zona més cara de València. En aquest sentit, els preus de lloguer, en l’últim any, han crescut notablement. D’acord amb les dades de l’informe de Mitula Group, al llarg de 2017, el lloguer ha pujat al voltant d’un 26,86%. Un increment que ha disparat els preus, convertint a l’Eixample en el districte menys econòmic, concretament un 93,58% més car respecte a altres zones de València.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 14 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris