25n
25N
25N

Educació organitza la jornada “Edusiona’t” centrada en la innovació educativa

“Edusiona’t 2019” se celebra el 23 de febrer al Palau de Congressos de València i aquesta vegada comptarà amb els experts Franc Poti i Anna Forés

Educació organitza la jornada “Edusiona’t” centrada en la innovació educativa
30/01/2019 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la IV Jornada de Participació i Intercanvi de la Comunitat Educativa amb el títol “Edusiona’t: bones pràctiques” i està centrada en la innovació educativa a les aules.

Se celebrarà el 23 de febrer al Palau de Congressos de València i està adreçada a docents de tots els nivells educatius, gestors culturals, bibliotecaris, estudiants i professorat universitari. Les inscripcions es poden realitzar en la web de Formació del Professorat fins al 10 de febrer <http://ow.ly/CnMc30nuKeW>.

“Edusiona’t: bones pràctiques” té com a objectiu compartir interessos i propostes, així com reflexionar sobre les bones pràctiques educatives en l’educació valenciana posant en valor la creativitat en l’aula i les experiències dels centres educatius.

Programa “Edusiona’t 2019”

La jornada comptarà amb les conferències de Franc Poti, expert en intel·ligència creativa, i Anna Forés, experta en pedagogies innovadores.

Franc Poti és conegut per impartir seminaris sobre creativitat, innovació i estratègies de negociació i conflicte. La pedagoga Anna Forés ha escrit nombrosos llibres i publicacions sobre didàctica i propostes metodològiques, neurodidàctica, l’assertivitat i la resiliència en entorns socioeducatius, innovació pedagògica i entorns virtuals d’aprenentatge.

En aquesta trobada educativa, també es mostraran els treballs d’innovació que es fa en centres educatius al llarg del nostre territori. Faran les seues exposicions de models el CEIP Lluís Revest, de Castelló de la Plana, el CEIP Fernando de los Ríos, de Burjassot, i l’IES Número 1, de Requena.

A més, l’IES Rodrigo Botet, de Manises, actuarà amb la seua Botet’s Band, i l’IES La Senda, de Quart de Poblet, interpretarà ‘Invisibles: un musical de valors’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 12 =

bombers
CCCC
Valencia activa