25n
25N
25N

'Educandos a Escena', una aposta per al futur d'Olympia Metropolitana

'Educandos a Escena', una aposta per al futur d'Olympia Metropolitana
04/10/2016 -
La campanya de teatre escolar “Educandos a Escena” arranca la seua quarta temporada. Liderat per Olympia Metropolitana i Teresa de Juan Produccions, el projecte naix de la màxima que educació i cultura poden i han d’anar de la mà amb l’objectiu d’oferir als alumnes de secundària i batxillerat una formació completa a través de les arts escèniques.
Així, per a la campanya 2016-2017, han confeccionat una programació variada i d’excepcional qualitat, apostant per projectes que combinen la presentació d’autors imprescindibles de la nostra literatura amb continguts d’interès pedagògic, sense oblidar l’essencial aspecte lúdic de les arts escèniques. En paraules dels organitzadors, “es tracta d’una campanya de la qual ens sentim especialment orgullosos”.
Comptant en totes les seues edicions amb companyies amb una llarga trajectòria professional, enguany expliquen en la programació amb títols com LA CELESTINA (Atalaya Teatre), LUCES DE BOHEMIA (Teatre del Templo) o MIGUEL HERNÁNDEZ (Teatre Meridional), gràcies als quals els alumnes podran conéixer etapes fonamentals de la nostra història i literatura. Altres títols com CERVANTINA (Companyia Nacional de Teatre Clàssic i Ron Lalá) i LA CASA DE BERNARDA ALBA (Atalaya Teatre), aquesta última interpretada íntegrament per dones gitanes de l’assentament xabolista més antic d’Europa.
També podrem veure diverses produccions que aborden temàtiques que fan referència a conflictes que afecten actualment a la nostra societat i als nostres joves. EL PEQUEÑO PONI (Faraute Produccions), basada en una història real, aborda el problema de l’assetjament escolar. LOS ESCLAVOS DE MIS ESCLAVOS (Teatre Meridional) parla sobre la situació a Orient Mitjà. La dansa estarà present amb PRINCESAS O COMERSE LA VIDA, un espectacle que tracta de conscienciar sobre els trastorns de conducta alimentària.
A més, tornen a comptar amb EL SOPAR DELS IDIOTES/LA CENA DE LOS IDIOTAS, de Francis Veber, una producció completament valenciana i amb funcions tant en valencià com en castellà. I, per a acabar la temporada, LA CRAZY CLASS, un meravellós i divertit homenatge al teatre que culmina amb una enginyosa adaptació del Hamlet de Shakespeare.
Educandos a Escena és, en definitiva, una magnífica oportunitat per a acostar la cultura als joves i promoure la trobada entre el teatre i la vida quotidiana dels alumnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − nou =