25n
25N
25N

Educació proposa suspendre les classes als centres educatius de la Comunitat Valenciana

Educació proposa suspendre les classes als centres educatius de la Comunitat Valenciana
12/03/2020 -

La Conselleria d’Educació proposarà la cancel·lació de les classes en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana a partir del pròxim dilluns.

La proposta es farà en la reunió de la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i l’Actuació davant el Coronavirus que es desenvoluparà aquesta vesprada a partir de les 18.00 hores, convocada pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

El departament que dirigeix el conseller Vicent Marzà posarà sobre la taula aquesta possibilitat de suspendre l’activitat lectiva –que ha de ser validada– després de les informacions que ha anat recaptant de les Direccions Territorials.

Aquest mateix dijous, el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) havia demanat a la Conselleria d’Educació que decretara la suspensió de les classes almenys per 15 dies, com ha fet hui Catalunya.

Des del sindicat docent argumenten que la setmana que ve en moltes localitats de València i a Castelló s’ha mantingut la festivitat escolar, per tant, ampliar-la una setmana més seria una bona mesura per a reduir la possibilitat de contagi. I, “evidentment”, aquesta suspensió s’hauria d’ampliar a totes les localitats de la Comunitat Valenciana, advoquen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =