25n
25N
25N

Educació prepara una bateria de reunions per fer front a la tornada a l’escola

Educació prepara una bateria de reunions per fer front a la tornada a l’escola
28/08/2020 -

La regidora d’Educació, Maite Ibáñez, ha assegurat que “garantirem la seguretat a les aules i, per esta raó, estem perfectament coordinats amb la Conselleria d’Educació”. En este sentit, la setmana que ve està concertada una reunió amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, “per ajustar tots els detalls”.

A més, Ibáñez ha assegurat que la setmana que ve “ens reunirem amb les principals associacions de pares i mares i també representants d’escoles infantils privades per escoltar les seues propostes i resoldre els seus dubtes, així com amb els responsables de la direcció dels centres durant les jornades de presentació dels projectes educatius municipals”.

Ibáñez ha destacat que, “gràcies a la inversió de la Generalitat, la ciutat de València comptarà amb 412 professors més, per als centres educatius públics i privats-concertats, junt amb aproximadament 250 monitors i monitores extra de menjador”. La inversió extraordinària per als gastos de funcionament per la situació sanitària ascendix a quasi 2.450.000 euros i la dotació econòmica per a l’organització d’activitats extraescolars a 832.900 euros, “per la qual cosa els centres escolars de la ciutat estan preparats per a l’actual situació, ha explicat Ibáñez.

A més, “estem treballant conjuntament amb l’àrea de Gestió de Recursos i concretament amb la regidoria de Servicis Centrals Tècnics, per reforçar el servici de neteja en tots els centres educatius de la ciutat i garantir la distribució d’EPIS per a tot el personal dependent de l’Ajuntament”.

D’altra banda, tal com va explicar el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, la regidoria d’Educació està impulsant accions conjuntes amb la Policia Local per donar suport en el moment d’accés als centres escolars de la ciutat, a partir del 7 de setembre, que seran detallades durant la setmana vinent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =