25n
Orgull
Orgull

Educació envia a les famílies paiportines la documentació per a iniciar la matriculació del nou curs 2021-2022

Educació envia a les famílies paiportines la documentació per a iniciar la matriculació del nou curs 2021-2022
14/05/2021 -

La Regidoria d’Educació ha enviat aquesta setmana una carta a les famílies i alumnat que comença l’escolarització reglada en el curs 2021-2022, donant-los la benvinguda a aquesta nova etapa educativa i proporcionant-los tota la documentació necessària i informació sobre el tràmit de matriculació i sobre els diversos centres educatius de Paiporta.

Per a facilitar el procés a les famílies i persones interessades, Educació ha habilitat en la seua web un espai amb tota la informació municipal i autonòmica quant a l’admissió d’alumnat i matriculació, normativa en vigor o informació de contacte i relativa als centres educatius paiportins.

Com a alternativa a les habituals visites de les famílies a les escoles, que amb la pandèmia s’han suprimit, s’han penjats vídeos de les instal·lacions dels diferents centres educatius per fer una visita virtual.

La Conselleria d’Educació ha fet públiques recentment les dates de matrícula. Així doncs, la presentació de les sol·licituds d’admissió serà del 25 de maig al 2 de juny en el cas de l’alumnat d’Infantil i Primària. El d’ESO i Batxillerat podrà fer-ho del 3 al 14 de juny.

Per segona vegada consecutiva, a conseqüència de la Covid-19, la matrícula es farà exclusivament per via telemàtica, a través de la identificació per DNI, DNI electrònic o sistema Cl@ve o certificat digital. Per a tal fi, la Conselleria d’Educació ha habilitat la plataforma telematrícula.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + quatre =