25n
25N
25N

Educació donarà continuïtat al Programa d’Aula Compartida a l’IES Andreu Alfaro de Paiporta

L’alcaldessa i el regidor d’Educació han signat amb la directora del centre la renovació del conveni de col·laboració aquesta setmana

Educació donarà continuïtat al Programa d’Aula Compartida a l’IES Andreu Alfaro de Paiporta
23/07/2020 -

Aquest dimecres se signava la renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Paiporta i l’IES Andreu Alfaro per tal de donar continuïtat al programa Programa d’Aula Compartida (PAC) que desenvolupa el centre al llarg del curs escolar.

Després d’haver aconseguit uns resultats molt positius i satisfactoris en edicions anteriors, el programa es posa en marxa per tercer any a l’Andreu Alfaro amb l’objectiu de prevenir i reduir l’absentisme i fracàs escolar. Per a tal fi, personal de l’Ajuntament dóna suport i col·labora amb el professorat de l’institut durant part del seu horari setmanal amb activitats de manteniment, jardineria, o tallers d’habilitats per a la vida encaminades a millorar les capacitats socials i l’empatia dels i les estudiants. El programa es realitza amb alumnat de segon curs d’Educació Secundària Obligatòria, sensible a patir problemes per continuar amb els seus estudis.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea, el regidor d’Urbanisme, Pep Val i la directora de l’Institut Andreu Alfaro, Purificació Gimeno, materialitzaven la signatura del conveni, emmarcat en el Pla d’Actuació que regula la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i que preveu activitats que ajuden a facilitar la connexió del centre amb l’entorn social.
L’alcaldessa, Isabel Martín, ha explicat que “el PAC de l’IES Andreu Alfaro és un exemple d’actuació transversal entre diferents àrees municipals per a posar en pràctica projectes que ajuden a l’alumnat amb dificultats a desenvolupar totes les seues capacitats”. L’alcaldessa ha agraït “la dedicació del personal de l’Ajuntament i d’ESPAI i el seu compromís amb l’educació de la joventut paiportina”.

“Estem molt contents i satisfets amb els resultats que estem aconseguint entre l’alumnat que participa en aquest projecte. Per això volem continuar donant suport des de l’Ajuntament al PAC, perquè totes i tots els alumnes que ho necessiten i es troben en situacions educatives difícils puguen tenir més i millors oportunitats en els seus estudis“, ha manifestat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 16 =

CCCC