25n
25N
25N

Educació convoca el Fòrum Educatiu Valencià amb representants de la comunitat educativa

Educació convoca el Fòrum Educatiu Valencià amb representants de la comunitat educativa
05/06/2020 -

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, acompanyat pel secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional (FP), Miquel Soler, ha convocat la primera reunió per videoconferència del Fòrum Educatiu Valencià, en el qual s’ha convidat a participar els agents de la comunitat educativa per a compartir punts de vista sobre la situació actual de l’educació valenciana i la preparació de l’inici de curs 2020-2021.

Aquest fòrum de reflexió se suma a les diferents meses i comunicacions que manté de manera habitual Educació amb tots els sectors educatius valencians.

Segons el conseller, “a les diferents meses que duem a terme de manera habitual, sumem aquest nou format participatiu per tal de propiciar una posada en comú de cara a l’enfocament del pròxim curs escolar”.

“Per la nostra banda, en aquesta primera reunió volem escoltar i, sobretot, que els diferents agents educatius s’escolten els uns als altres. Perquè els sindicats escolten les famílies, perquè les famílies escolten els equips directius, perquè nosaltres puguem escoltar totes les propostes i crítiques, i amb aquestes revisar les solucions que hem pensat”, ha afegit.

En aquesta primera trobada, els representants d’Educació han volgut reiterar l’agraïment a tota la comunitat educativa valenciana.

Marzà ha explicat que “la pandèmia ha fet que ens haguérem de separar físicament, que tancàrem els nostres instituts i escoles i que tot canviara: famílies fent de professors, docents contestant correus de matinada, xiquets i xiquetes sense poder abraçar els seus companys de classe. Estem acabant un curs molt difícil, hem hagut d’afrontar un dels majors reptes de la nostra història”.

Des de la Conselleria s’ha explicitat que “hem treballat i seguirem treballant solucions per a tots els escenaris possibles de cara al pròxim curs, però hem de tindre ben clar que no hi ha cap solució màgica i que l’hem de construir conjuntament, posant-nos en el lloc dels altres. Implicant-nos en l’educació totes les persones, col·lectius i institucions”.

Per els i les responsables d’Educació, “aquest fòrum ha de ser l’aportació del món educatiu a superar la crisi i seguir l’exemple dels milers de treballadores i treballadors dels serveis essencials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dotze =