25n
25N
25N

Educació col·labora amb la Federació de Ciclisme per al desenvolupament del programa ‘Aula ciclista’

Educació col·labora amb la Federació de Ciclisme per al desenvolupament del programa ‘Aula ciclista’
19/07/2019 -

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i la Federació de Ciclisme per al desenvolupament del programa ‘Aula ciclista’ en centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics.

La Conselleria aportarà un total de 200.000 euros per a finançar les despeses derivades del desenvolupament i el funcionament del programa ‘Aula ciclista’ (personal tècnic i de coordinació o el material esportiu, entre altres).

D’altra banda, la Federació de Ciclisme realitzarà les activitats subvencionades i farà constar expressament la col·laboració de la Generalitat.

Així mateix, la Federació designarà, en col·laboració amb la Direcció General d’Esport, els tècnics especialistes necessaris per a la realització de les jornades teoricopràctiques en els centres escolars que s’establisquen.

Aquestes jornades, dirigides a alumnes de 5é i 6é de Primària i 1r i 2n d’ESO, constaran de dues sessions: una teòrica, amb formació sobre vida saludable, seguretat viària, ús de la bicicleta i el ciclisme com a esport, i una pràctica, amb exercicis de l’ús de la bicicleta en un circuit urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + huit =

museo etnologia
ficcions 2019-2020