caixa popular

Educación invertirà 3,8 milions per a construir aules en el col·legi Ciutat de Cremona d'Alaquàs

S’emmarca dins del Pla Edificant posat en marxa per la Conselleria d’Educació per a acabar amb els barracons

Educación invertirà 3,8 milions per a construir aules en el col·legi Ciutat de Cremona d'Alaquàs
14/11/2017 -

La Conselleria d’Educació, encapçalada per Vicent Marzà, ha formalitzat el contracte pel qual es construiran 9 aules d’educació infantil, 18 aules de Primària, un menjador i un col·legi en el CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs. L’import d’aquestes obres arriba als 3,87 milions d’euros (IVA exclòs).

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat hui aquesta contractació en una comunitat educativa que porta una llarga trajectòria de reivindicacions per unes instal·lacions adequades per als alumnes del centre. El contracte, tanmateix, es va formalitzar fa quasi un mes, el 19 d’octubre.

El pressupost base que la Conselleria d’Educació havia previst dedicar a aquesta construcció era de 5,47 milions d’euros (IVA exclòs), però finalment l’import adjudicat s’ha quedat en els 3,87 milions, IVA exclòs. L’empresa adjudicatària del contracte és Construcciones Adolfo Sobrino, SA.

Dins del Pla Edificant

Aquest projecte s’emmarca dins de l’ambiciós Pla Edificant posat en marxa des de la Generalitat a través de la Conselleria d’Educació, que preveu invertir fins a 700 milions d’euros en la construcció de 200 nous centres educatius i en la rehabilitació d’altres 500. L’objectiu és posar fi als barracons a final d’aquesta legislatura.

Són els ajuntaments interessats a adherir-se al pla els que gestionen les contractacions i certificacions de les obres, i serà la Generalitat la que els pague. Per açò, la Conselleria ja ha concertat fins a 153 reunions amb els consistoris per a concretar les mesures a dur a terme.

 

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris