25n
25N
25N

Educació completa aquest dijous les adjudicacions d'inici de curs amb un miler més de vacants de professorat

Educació completa aquest dijous les adjudicacions d'inici de curs amb un miler més de vacants de professorat
03/09/2019 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport culminarà el procés d’adjudicacions de places vacants de professorat per a l’inici del nou curs 2019-2020 aquest dijous 5 setembre amb l’oferta de 961 places corresponents fonamentalment a jubilacions, substitucions i excedències que s’han tramitat aquest estiu.

Les vacants es publicaran el dimecres 4 de setembre i s’adjudicaran el 5 de setembre per a garantir que el professorat estiga en els centres educatius el 9 de setembre, quan inicia el curs l’alumnat, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Més de la meitat de les vacants, al voltant de 540, corresponen a jubilacions del professorat que s’han fet efectives durant el mes d’agost. A més, hi ha un altre centenar de vacants que són resultat de permisos de maternitat ja iniciats o per embarassos de risc o similars.

Amb més detall, un de cada dos llocs oferits pertany al cos de mestres d’Infantil i Primària: 472 places, de les quals 391 són vacants i 81 substitucions. Del cos de professors de Secundària s’ofereixen 350 llocs: 325 vacants i 25 substitucions.

De les 139 places restants, la majoria són de professors tècnics d’FP (60 vacants), professors de Música i Arts Escèniques (26 vacants) i d’escoles oficials d’idiomes (24 vacants).

Cal tindre present que una vacant és una plaça per a tot el curs 2019-2020, mentre que les substitucions estan lligades a la data de reincorporació del docent que està de baixa.

La llista amb les places es publicarà al llarg del matí d’aquest dimecres 4 de setembre en http://www.ceice.gva.es/va/web/rrhh-educacion/funcionarios-i….

A partir de llavors els i les aspirants tindran fins a les dues de la matinada del dijous 5 per a la presentació o modificació de sol·licituds de places per via telemàtica a través de la web de la Conselleria.

La previsió és que el mateix dijous 5 de setembre, abans del migdia, es publique el resultat de les adjudicacions. Després d’aquest procés d’adjudicacions d’inici de curs, s’estima que uns 10.000 interins tindran assignada una vacant per a tot el curs.

A més, el professorat interí major de 55 anys ha pogut triar vacant en la primera convocatòria d’agost i en aquesta segona de setembre. Per tant, ha obtingut una vacant a temps complet o ha tingut opcions per a triar alguna, destaquen des del departament d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =