25n
25N
25N

Educació adjudica més de 15.000 places vacants de professorat per al curs 2019-2020

Educació adjudica més de 15.000 places vacants de professorat per al curs 2019-2020
02/08/2019 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport publica aquest divendres el resultat del procés telemàtic d’adjudicacions de places vacants de professorat per al pròxim curs 2019-2020, que arranca per als alumnes el dilluns 9 de setembre i per als professors, dins d’un mes, el dilluns 2.

Es tracta d’un total de 15.291 vacants, de les quals 4.148 corresponen al cos de mestres de Primària i 11.143 al de Secundària i altres cossos. El resultat de l’adjudicació es pot consultar en la pàgina web ‘http://www.ceice.gva.es/va/web/rrhh-educacion/adjudicaciones…’.

El primer a triar places vacants és el professorat funcionari sense destinació definitiva: reingressats, provisionals i els docents que han obtingut una de les 3.029 places que s’han cobert en les oposicions d’enguany. Al setembre iniciaran el seu curs de pràctiques.

Tot seguit, en ordre de major a menor quantitat de serveis prestats, tria vacants el professorat interí que forma part de les borses de treball. La Conselleria estima que uns 9.000 interins tindran assignada una vacant per a tot el curs.

El procés telemàtic s’ha desenvolupat “sense greus incidències”, després d’un període de 15 dies per a sol·licitar plaça que va concloure a les 23.59 hores del 31 de juliol, després d’ampliar-se dues hores més el termini, detalla el departament que dirigeix Vicent Marzà en un comunicat.

MÉS ADJUDICACIONS AL SETEMBRE

Pròximament, Educació preveu realitzar el 3 i 4 de setembre una segona adjudicació que incloga les vacants no cobertes en el procés que finalitza aquest divendres, a més de les jubilacions del professorat que es faran efectives a final d’aquest mes.

L’objectiu és que les plantilles de tots els centres educatius públics estiguen completes el dilluns 9 de setembre, amb l’inici de curs. Aqueixa segona setmana de setembre arrancarà també el procés continu d’adjudicacions per a cobrir les vacants que queden i les baixes per incapacitat laboral.

En general, el “compromís” de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport és “reduir al mínim temps possible les substitucions del professorat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − un =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna