caixa popular

Educació presenta el Programa de Prevenció de la Violència de Gènere en els centres educatius

Escolars, progenitors i professors són els destinataris d’aquest pla local de prevenció primària i foment dels valors d’igualtat

Educació presenta el Programa de Prevenció de la Violència de Gènere en els centres educatius
27/09/2017 -

Aconseguir una ciutat igualitària i lliure de violència, educant a ciutadans lliures d’estereotips de sexe adquirits. És l’objectiu principal del Programa de Prevenció de Violència de Gènere en els centres educatius de Llíria, que la regidoria d’Educació ha presentat este dimecres en una reunió amb tots els col·lectius implicats en l’Edifici Multiusos.

El programa preventiu preveu desenvolupar un total de 25 tallers, en el CEIP San Miguel, els col·legis Santa Ana, Francisco Llopis Latorre, la Unió i el Prat; a més dels centres de secundària IES Camp de Túria i Laurona.

L’alumnat de tercer cicle de primària i d’educació secundària són els principals destinataris d’estos tallers que se centraran en la ruptura d’estereotips de gènere, en el foment de valors d’igualtat i en l’anàlisi de les relacions humanes, en concret les de l’amor saludable.

Es tracta d’un procés educatiu que comptarà amb la participació necessària tant de professors com de famílies, els agents educadors que completen l’objectiu educatiu d’este pla preventiu municipal.

La regidora d’educació, Carmen Feltrer, ha volgut destacar que des del departament que dirigeix “s’ha apostat per un pla que incloga estratègies de formació i sensibilització, que a més posa especial interès en el bon ús de les tecnologies de la informació, donat que els estudis demostren que l’educació en la no-violència és la via més efectiva i amb millors resultats sociològics.

“Educar i prevenir van de la mà, per això posem el centre d’atenció en els centres escolars, junt amb de familiars i professors, perquè hem de començar des dels primers valors adquirits pels més xicotets i reforçar en el període de l’adolescència” ha remarcat Carmen Feltrer.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018