caixa popular

Educació organitza un concurs per a celebrar l'aniversari dels trenta anys Erasmus

Educació organitza un concurs per a celebrar l'aniversari dels trenta anys Erasmus
08/09/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat, amb la col·laboració d’Europe Direct, la Delegació del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes i les universitats valencianes, el concurs Erasmus = + Europa + Futur per a commemorar l’aniversari dels trenta anys de les beques Erasmus.

Aquest concurs se celebra amb motiu del trenta aniversari del programa Erasmus i conclou amb l’acte central de la commemoració el 23 de novembre de 2017 al Palau de les Arts. En aquest acte es farà el lliurament de diplomes i s’exhibiran els treballs guanyadors de cada modalitat.

L’objectiu del concurs és contribuir a la difusió d’allò que han significat i signifiquen les beques Erasmus per al foment de la ciutadania i els valors europeus, i de com transformen la vida de l’estudiantat Erasmus.

El termini de presentació de les peces és de l’11 al 30 de setembre, i hi poden participar les persones llicenciades o graduades o que cursen estudis actualment en alguna de les universitats valencianes, i que hagen gaudit o gaudisquen d’una beca Erasmus de la Unió Europea.

El concurs compta amb tres modalitats diferents: microrelat, fotografia i vídeo. Les persones participants poden presentar una peça de cada modalitat, que ha de versar sobre les vivències i experiències de la seua beca Erasmus i la repercussió que ha tingut l’experiència internacional en diferents aspectes de la seua vida.
Espai web per a participar-hi: <http://www.ceice.gva.es/va/web/universidad/concurso-30-anos-erasmus>.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 18 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris