25n
25N
25N

Educació explicita la necessitat de suspendre les revàlides de la LOMQE a la comissió tècnica convocada pel ministeri

Educació explicita la necessitat de suspendre les revàlides de la LOMQE a la comissió tècnica convocada pel ministeri
09/11/2016 -

El director general de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Jaume Fullana, ha explicitat en una comissió tècnica convocada pel Ministeri d’Educació que “des de la Generalitat fa mesos que expliquem per què les revàlides, tant de Primària com de Secundària i Batxillerat són negatives i no aporten cap element enriquidor per a millorar la qualitat educativa valenciana”.

En aquest sentit, Fullana ha fet èmfasi en el fet que “per a nosaltres no és suficient que se suspenguen els efectes de les revàlides, el que cal és eliminar les revàlides en sí i més a aquestes altures, que en el cas de l’alumnat de 2n de Batxillerat encara no sabem res de com es pensen enfocar”.

En aquesta línia, el director general ha transmés que per a minimitzar els efectes negatius de la revàlida de Batxillerat, “hem proposat que les matèries examinables siguen exclusivament les de 2n de Batxillerat i que la prova seguisca rigorosament el model de les PAU”.

Cal recordar que el Consell valencià va anunciar fa unes setmanes un recurs contra les proves de l’avaluació final d’Educació Secundària i Batxillerat, tant per raons pràctiques com pedagògiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =