25n
25N
25N

Educació crea @gvaEducacio, un nou canal de comunicació via Telegram per a tota la comunitat educativa

Educació crea @gvaEducacio, un nou canal de comunicació via Telegram per a tota la comunitat educativa
28/10/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport activarà el dimecres 2 de novembre un nou canal de comunicació per a docents, equips directius, famílies i agents de la comunitat educativa que informarà directament al mòbil cada dia sobre temes rellevants en matèria educativa valenciana.

Aquesta informació estarà referida a ordres, bases i resolucions que es publiquen al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en matèria educativa, així com informació útil sobre diferents ajudes i altres qüestions relatives al funcionament diari als centres educatius, com poden ser convocatòries d’oposicions, obertura de borses de treball o inscripcions a cursos i proves.

El conseller Vicent Marzà ha explicat que “durant la presentació del curs escolar 2016-2017, diguérem que aquest seria el curs de la igualtat, la innovació i la implicació. Innovar és també apropar de diferents maneres la conselleria a tota la comunitat educativa. Promoure la igualtat és també assegurar que la informació arriba de primera mà als interessats. Generar implicació suposa que cal desenvolupar eines per a tendir ponts de comunicació directa i de proximitat entre totes i tots els qui treballem cada dia per una educació valenciana de qualitat. És per això que aquest recurs és una manera més d’obrir pas a eixos objectius”.

Telegram és una app de missatgeria instantània que es pot usar en telèfons mòbils, tauletes tàctils i ordinadors. Els mòbils que són compatibles amb Telegram són els iPhone i els que usen els sistemes operatius Android o Windows. Hi ha aplicacions oficials també per a iPad i ordinadors amb Windows, Mac OS X i Linux. A més, és possible accedir a aquest des del navegador de qualsevol ordinador en la pàgina web.telegram.org.

Per accedir al canal @gvaEducacio sols caldrà instal·lar-se al telèfon mòbil l’aplicació Telegram, buscar @gvaEducacio en la mateixa app i unir-se al canal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tretze =