caixa popular

Educació col·labora amb la Fundació Iberdrola per a la formació en anglés del professorat de Primària

Educació col·labora amb la Fundació Iberdrola per a la formació en anglés del professorat de Primària
17/07/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Fundació Iberdrola Espanya, posa en marxa un programa de perfeccionament de les competències en llengua anglesa destinat al professorat funcionari de carrera de l’especialitat d’anglés d’Educació Primària en actiu.

Aquest curs tindrà lloc de l’1 al 7 d’agost al poblat d’Iberdrola a Cortes de Pallás (València) i comptarà amb 20 places. El programa inclou pensió completa i acomodació en habitacions dobles dins del Poblat Iberdrola a Cortes de Pallás. El centre compta amb menjador, sales polivalents, aules, zones exteriors i jardins.

Amb aquest curs, Educació continua en la línia de fomentar i facilitar l’aprenentatge i el perfeccionament de l’anglés entre el professorat valencià. Els objectius principals d’aquest curs són millorar i mantindre la competència lingüística, desenvolupar la fluïdesa verbal i la capacitat de construir missatges en llengua anglesa, facilitar la relació i l’intercanvi entre el professorat valencià i entre altre professorat angloparlant de tot el món, treballar les diferents competències comunicatives i aprofundir en els recursos i habilitats per a desenvolupar i impartir les classes d’anglés. Aquest curs es desenvoluparà en un marc ludicodidàctic, i desenvoluparà els continguts d’aquest mitjançant diferents dinàmiques, jocs, activitats i jocs de rol.

Per tal d’assolir els objectius del programa, hi haurà una sèrie de tallers i sessions especialitzats: en el taller ‘Common Mistakes’ es repassaran els errors més comuns dels estudiants espanyols en l’ús de l’anglés i les formes per a corregir-los. El taller ‘Motivate’ se centrarà en les diferents tècniques per a motivar l’alumnat i aconseguir que estiga motivat.

El taller ‘Pronunciation’ tractarà els aspectes més problemàtics d’accent i d’entonació de la llengua anglesa i com ensenyar-los en classe d’una manera pràctica i divertida.

També es compartiran i es comentaran amb els participants les millors tècniques per a ensenyar anglés i aconseguir que l’alumnat participe i parle a classe en ‘Students Participation’.

En el taller ‘Checking’ es repassaran les tècniques per a comprovar que el nostre alumnat ha entés allò que s’ha estudiat a classe mitjançant jocs, preguntes, dinàmiques, etc. I en ‘Previously in my class’ es treballaran frases pràctiques per a ajudar el professorat a repassar allò que s’ha vist en anteriors classes.

A més, aquest curs comptarà amb dues sessions one to one amb 10 docents nadius amb experiència docent tant en centres escolars, com en acadèmies d’idiomes o programes de perfeccionament lingüístic. També hi haurà activitats d’oci i excursions, com ara una eixida fora de la instal·lació i una festa d’acomiadament amb una experiència gastronòmica amb productes de la zona.

Educació ha obert un curs de formació que es publicarà als webs dels CEFIRE perquè el professorat puga fer la inscripció en el programa. L’enllaç d’inscripció és aquest.

El període de sol·licituds està obert des de hui 17 fins al 19 de juliol de 2017. Si el nombre de sol·licituds supera el nombre de places, es procedirà a seleccionar els participants mitjançant sorteig.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats