caixa popular

Educació augmenta en un 84% el pressupost destinat a beques predoctorals a l'estranger

Educació augmenta en un 84% el pressupost destinat a beques predoctorals a l'estranger
23/06/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha augmentat el pressupost destinat a la concessió de subvencions per a estades de contractats predoctorals en centres d’investigació de fora del territori valencià. Per a l’any 2017, l’import destinat a aquestes ajudes és de 317.029 euros. Açò suposa un increment del 84% respecte al 2016, any en el qual es van destinar 172.400 euros. Aquest increment es tradueix en el finançament de 67 estades a l’estranger per al 2017, front a les 47 que es dugueren a terme al 2016.

Aquestes subvencions formen part del programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació. L’increment ha estat possible gràcies a la tasca duta a terme per la Conselleria en la gestió dels recursos del Fon Social Europeu, que s’ha traduït en un increment dels fons que rep la Generalitat i que la desatenció de l’anterior Administració feia que es perderen. En concret, el programa POFSECV2014-2020 ha permés incrementar la quantia destinada a despeses d’allotjament i manutenció, la qual s’adapta al nivell de vida del país en què es realitza l’estada.

L’objecte d’aquestes subvencions és finançar estades del personal investigador de caràcter predoctoral en centres d’investigació de fora del territori valencià. Tenen com a objectiu l’adquisició de noves tècniques, l’accés a instal·lacions científiques, la consulta de fons bibliogràfics o documentals o altres activitats significatives en el context del seu projecte de tesi, i que contribuïsquen a la seua formació científica i tècnica.

Per comarques, els beneficiaris de les ajudes han estat 15 investigadors de les comarques d’Alacant, corresponents a nou de la Universitat d’Alacant, dos del FISABIO i quatre de la Universitat Miguel Hernández, tres de les comarques de Castelló, de la Universitat Jaume I, i 49 de les de València, corresponents a 31 de l’Universitat de València, deu de la Universitat Politècnica de València ,un del CEU-Cardenal Herrera, tres del CSIC, un de la Universitat Católica, dos de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries i un de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe. En total, 38 dones i 29 hòmens.

Hi haurà cinc investigadors predoctorals a Alemanya, un a Àustria, dos a Canadà, set a altres territoris de l’Estat espanyol, tretze als Estats Units, quatre a França, un a Hongria, un a Irlanda, cinc a Itàlia, un al Japó, un a Malàisia, dos a Noruega, dos als Països Baixos, un a Perú, tres a Portugal, 16 a Regne Unit i Irlanda i un a Sud-àfrica.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris