25n
25N
25N

Eduard Grau: "El PP pot millorar la vida dels joves"

Les Noves Generacions de l’Horta Sud del PP renova Junta Directiva amb el portaveu d’Alfafar, Eduard Grau, com a coordinador

Eduard Grau: "El PP pot millorar la vida dels joves"
11/12/2018 -

La Junta Directiva de Noves Generacions de l’Horta Sud del Partit Popular es reunia, fa una setmana, no solament per a abordar les accions a seguir de cara a les pròximes eleccions, sinó també per a renovar la cúpula de la junta directiva de l’organització. I és que com explicava el President comarcal, Francesc Martínez Baixaulli, així com el Tinent Alcalde d’Alfafar, Eduard Grau, amb el qual ha parlat València Extra, “des de maig, reclamem que es convoquen congressos provincials perquè hi haja una renovació i regeneració de la Junta Directiva” perquè “molts dirigents superen l’edat permesa per a militar en l’organització juvenil, i cal donar pas al fet que els joves del partit prenguen les regnes per a arribar amb garanties a les eleccions”.

Així, la nova Junta Directiva, que estarà formada pel Tinent Alcalde d’Alfafar, Eduard Grau, com a Coordinador General; Isabel Peyró, exedil de Paiporta, i Diego Torres de Sedaví com a Sotssecretaris; la torrentina Ana María Castro com a Sotssecretària d’Organització; Alejandro Sellés d’Albal en Comunicació; i Marcos Mores de Silla, Carles Muñoz d’Alfafar i Paula García d’Aldaia com a vocals, afronten amb il·lusió i moltes idees aquesta nova etapa de les Noves Generacions de la comarca.

En aquest sentit, Eduard Grau ha explicat, a València Extra, que arrancaran aquesta etapa amb “la campanya de recollida de joguets en tota la Comunitat Valenciana per a aquelles famílies sense recursos”. Però, a més, “a partir de gener, realitzarem accions conjuntes amb els cap de llista dels municipis amb l’objectiu de fer valdre les idees que ens representen com a partit per a presentar-nos als joves com una bona opció que pot contribuir a millorar la seua vida”.

Amb aquestes noves incorporacions, el partit pretén donar un impuls a l’organització juvenil de la comarca. D’aquesta manera, i com explica Eduard Grau, “tenim la intenció de realitzar diferents tallers, activitats noves, d’oci i de joventut, que abans no existien, perquè la gent de dreta i de centre vegen que tenen cabuda en el nostre partit”. Així i tot, i malgrat estrenar càrrec, Eduard Grau ho té clar: “no deixarem de treballar per Alfafar“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + quatre =

CCCC
torrent