25n
25N
25N

L'associació Ararat porta a Mislata al jove violinista Edmond Hovhannisyan

El concert es va celebrar en l’auditori del Centre Instructiu Musical i va comptar amb la participació de tres joves pianistes armenis

L'associació Ararat porta a Mislata al jove violinista Edmond Hovhannisyan
07/02/2017 -

L’associació Ararat aglutina a tota la comunitat armènia que residix a Mislata. Durant tot l’any, este col·lectiu de Mislata organitza nombroses activitats públiques amb l’objectiu de promoure i difondre la cultura i les tradicions armènies, així com els seus principals senyals d’identitat. I açò inclou també la promoció dels seus joves talents, en qualsevol tipus de disciplina creativa.

Així, és habitual que durant l’any l’associació Ararat organitze exposicions d’autors armenis, presentacions de llibres i, com en este últim cas, concerts de música. Dissabte passat Ararat va portar a Mislata a Edmond Hovhannisyan, un jove violinista que va actuar en l’auditori del Centre Instructiu Musical acompanyat d’altres tres joves músics armenis, en este cas pianistes: Anna Asoyan, Alina Sakhenko i Mykola Dorosh.

Malgrat la seua joventut, els quatre músics armenis van oferir una bona mostra del seu talent i dels seus dots per a la interpretació musical, per a delit del centenar de persones que van assistir com a públic en l’auditori del carrer Miguel Hernández.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 20 =