25n
25N
25N

Ecovidrio premia l'establiment 'Helados Soler' d'Alboraia pel seu compromís amb el reciclatge

A Alboraia més de 60 establiments hostalers participen en la campanya ‘Moviment Banderes Verdes’ d’Ecovidre

Ecovidrio premia l'establiment 'Helados Soler' d'Alboraia pel seu compromís amb el reciclatge
04/09/2019 -

Ecovidre, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, desenvolupa la campanya “Moviment Banderes Verdes” al municipi d’Alboraia.

Aquesta campanya compta amb la col·laboració de més de 60 bars i restaurants de la localitat, als que se’ls han entregat poals adaptats per facilitar-les la tasca de reciclatge i se’ls ha visitat per explicar la importància de la seua col·laboració amb el reciclatge de vidre.

Per incentivar i motivar als hostalers a participar en la campanya i reciclar els envasos de vidre, tots ells podran optar a un dels fantàstics premis que es proposen al concurs i la campanya. A aquest primer sorteig, entre tots els establiments que participen en la campanya, l’establiment Soler ha estat guanyador d’un dels Packs experiència per dues persones que Ecovidre ha sortejat.

L’estiu és una època fonamental per incrementar el reciclatge de vidre. L’augment del turisme, així com l’increment del consum al sector hostaler, comporten que al llarg d’aquest període es recicle una tercera part de tots els residus recuperats anualment. En aquest sentit, la col·laboració del sector hostaler, que genera quasi el 52% dels residus d’envasos de vidre, és clau. Motiu pel qual Ecovidre fa aquesta campanya.

Dades del reciclatge de vidre a Alboraia
Segons les últimes dades relatives a 2018, els ciutadans d’Alboraia reciclaren un total de 358.416 quilograms de vidre, el que suposa que cada habitant va reciclar una mitjana de 14,8 kg.
Respecte a la taxa de contenerització, Alboraia se situa amb una mitjana de 295 habitants per contenidor, comptant en l’actualitat amb un total de 82 iglús per als residus d’envasos de vidre instal·lats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + tres =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna