caixa popular

L'ecosistema emprenedor valencià estreny llaços a San Francisco

L'ecosistema emprenedor valencià estreny llaços a San Francisco
12/04/2018 -

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, junt amb la delegació composta per un grup de startups valencianes (Entrenarme, Welegal, MrJeff, Boat Jump, Willowi, Hello Umi, Training experience i Demium startups) i l’Associació Valenciana de Startups, ha finalitzat la seua primera ronda de trobades amb empreses tecnològiques i universitats de l’ecosistema innovador de Sant Francisco. En aquesta primera jornada de la missió empresarial a Silicon Valley, els membres de la delegació han pogut conéixer les experiències i escoltar els consells de diferents startups.

Durant la jornada han visitat Step One Ventures, on han conegut i analitzat les característiques i tendències del mercat local; Instacart, on s’ha abordat la importància de definir una estratègia empresarial i conéixer ben bé els mercats i els inversors; Booking, Wework, Adobe i el gegant Twitter, on la missió ha pogut recórrer les seues instal·lacions i descobrir les claus de l’èxit d’una de les xarxes socials més usades del món, així com l’esforç realitzat per generar un producte consolidat i l’aposta pel treball en equip.

Gómez ha destacat que “com a administració ha sigut molt interessant conéixer la realitat de Silicon Valley i com connectar-la amb el model de ciutat que volem dissenyar. Per a aconseguir-ho hem de ser una ciutat oberta i connectada, amb una destacada presència internacional que enriquisca l’ecosistema i genere comunitat”.

UNIVERSITAT DE BERKELEY

Posteriorment, després de visitar les startups i empreses tecnològiques, Sandra Gómez i Javier Mateo, subdirector d’emprenedoria de València Activa, han visitat el centre d’emprenedoria col·laboratiu ‘Sutardja Center’ (que congrega 4.000 estudiants) de la Universitat de Berkeley, centre pioner en educació en emprenedoria, amb l’objectiu d’estrényer llaços i crear sinergies per a treballar de forma conjunta i potenciar el talent a València.

Els representants de la universitat, que han pogut conéixer els objectius de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible així com la seua aposta per ‘València Tech City’, s’han mostrat interessats en l’ecosistema valencià i en la possibilitat de col·laborar amb València.

Després de la reunió, Gómez ha assegurat que “hem de seguir potenciant les nostres universitats, que són centres de referència. És necessari connectar més les institucions educatives que tenim i apostar per l’educació creuada”. “Tenim una bona infraestructura educativa, gent amb talent, un ecosistema creixent i un espai on volem situar el districte innovador”, ha conclòs la regidora.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 10 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris