25n
Orgull
Orgull

El servici dels ecoparcs mòbils amplia la seua cobertura a més barris i pobles de València

El servici dels ecoparcs mòbils amplia la seua cobertura a més barris i pobles de València
09/04/2019 -

A partir d’aquest dimecres, dia 10, l’Ajuntament de València i l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE) ampliaran el servici dels ecoparcs mòbils per a arribar a 14 nous enclavaments situats en l’àmbit urbà i, de forma especial i més concreta, donar servici a diversos pobles de València.

Així, aquest servici estarà a l’abast dels veïns i veïnes d’aquests nous enclavaments dos dies al mes en horaris compresos entre setmana entre les 10 del matí i les 2 de la vesprada i entre les 4 i les 7 de la vesprada, mentre que els dissabtes el podran utilitzar de 10 del matí a 1 de la vesprada. El calendari anual d’aquest servici ampliat dels ecoparcs mòbils es pot consultar per qualsevol persona interessada al web municipal.

Els nous punts del servici s’ubiquen als pobles de Massarrojos (plaça del Soñador), Benifaraig (plaça El Greco, 2), Carpesa (plaça del Poble), Poble Nou (camí de Montcada, 205 –Alcaldia-), La Torre (cra. Alba- Av. Real de Madrid –parc de l’Església), El Forn d’Alcedo (plaça del Riu Segura), El Palmar (EP. Novelda –parc-) i el Perellonet (av. Gavines 13 ac). A més, arribarà als barris de Marxalenes (Sant Pancraç-Periodista Llorente), Sant Llorenç (Santiago Rusiñol –camp Ciutat de València-), Soternes (Alcàsser-Nou d’Octubre), Patraix (plaça Enrique Granados –parc-Vicent Clavel), la Fonteta de Sant Lluís (Vicari José Ramón, 8) i Nou Moles (Nou d’Octubre –Torre 1. Conselleria-).

Aquest nou servici se suma a l’oferit fins ara, que des de fa anys ha arribat a una xarxa de 58 enclavaments diferents de tota València, amb un calendari setmanal i una producció de recollida de residus urbans especials que en 2018 va superar la xifra de les 300.000 unitats de residus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 12 =