25n
25N
25N

L’ecoparc mòbil de l’EMTRE visita Picassent durant tres dies

L’ecoparc mòbil de l’EMTRE visita Picassent durant tres dies
14/06/2018 -

Picassent ha acollit aquesta setmana l’ecoparc mòbil de l’EMTRE, l’Entitat Metropolitana de Residus, a l’Ermita, un vehicle de grans dimensions i que, a través de diferents compartiments per a cada tipus de residu, ha tingut l’objectiu de facilitar a la ciutadania l’opció de reciclar sense haver de desplaçar-se lluny de casa. D’aquesta manera, i amb l’objectiu també de crear consciència i necessitat de reciclar, des de l’Ajuntament es va fer una crida a les escoles per a la seua participació i que així, els més menuts pogueren conéixer aquesta iniciativa a través de les explicacions dels encarregats d’aquesta instal·lació.

Així, s’han pogut dipositar tot tipus de residus tals com llibres i revistes, piles alcalines i de botó, bateries, bombetes i tubs fluorescents, termòmetres, productes de neteja i d’higiene, pintures i dissolvents, radiografies, oli de motor i de cuina, càpsules de café, ferramentes i joguets electrònics. A més, el veïnat també ha pogut resoldre els seus dubtes a l’hora de separar els residus i comprovar al lloc la importància del fet de reciclar.

Recordem que, paral·lelament, l’Ajuntament presta el servei de retirada de mobles i trastos vells a domicili dues vegades al mes i que pot sol·licitar-se a través del telèfon 96 123 01 00, així com poden dipositar-se a l’Ecoparc ubicat al camí de la Font de l’Omet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

CCCC
torrent