25n
25N
25N

L'ecoparc mòbil torna a Aldaia per a facilitar el reciclatge de residus al veïnat

Se situarà en la plaça d’Europa del 12 al 14 de novembre de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, i es podran dipositar residus que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals

L'ecoparc mòbil torna a Aldaia per a facilitar el reciclatge de residus al veïnat
11/11/2020 -

Aldaia facilita el reciclatge de residus del seu veïnat amb la instal·lació d’un ecoparc mòbil. Durant els dies 12, 13 i 14 de novembre se situarà la instal·lació en la plaça d’Europa, al costat del mercat, on romandrà oberta de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores del dijous i divendres i el dissabte sols en horari de demà.

L’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) ha posat a la disposició de la localitat, una vegada més, aquest ecoparc itinerant, la finalitat del qual és la recollida selectiva de residus generats en les llars i que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals com, per exemple, piles, aerosols, productes de neteja, radiografies, olis de cuina o motor, telèfons mòbils, carregadors, xicotets electrodomèstics i aparells electrònics.

Aquesta instal·lació mòbil admetrà tot el que el veïnat porte i que conste en el llistat sempre que el residu s’haja produït a casa, per la qual cosa per exemple sí que serien admesos cartutxos d’impressora, però es rebutjarien, en canvi, cartutxos de tòner d’una impressora A3. Aquests últims en ser procedents d’activitats industrials haurien de ser dipositats en l’ecoparc fix situat al carrer Aladrers en el Polígon Industrial del Bovalar d’Alaquàs.

La recollida selectiva de residus mitjançant l’ecoparc itinerant que arribarà aquest dijous a Aldaia pretén l’eliminació segura d’aquests romanents i evitar el seu abocament incontrolat. A més, facilitarà l’estalvi de matèries primeres i de l’energia a reciclar, tot per a aconseguir que aquells residus que la població no ha pogut evitar i ha generat deixen de ser un problema per al medi ambient.

Al desembre aquest ecoparc mòbil també visitarà una altra zona d’Aldaia per a continuar facilitant la recollida de residus i reciclatge de productes que no es poden dipositar en els contenidors tradicionals.

Des de l’Ajuntament d’Aldaia es recorda també que la ciutadania té a la seua disposició un servei de recollida d’estris tots els dimecres de cada mes, previ avís en horari d’oficina, de 9 a 14 hores, trucant al telèfon 96 150 15 00. Les persones interessades han de deixar clar el tipus d’objecte i el lloc on serà dipositat. Quan es reba l’avís, els serveis municipals s’encarregaran de la seua recollida durant la nit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =